Naim Gül

Müthiş Seri ve Nihat Balan

Naim Gül

Nihat Balan ın takımın başına gelmesiyle, zirveye bir adım daha yaklaşan Yeşilyurt Belediye Sporda, son maçta alınan galibiyet, artık zirve yarışında bende varım dedirtti.
Özellikle son sekiz maçlık seride yenilgi yüzü görmeyen Yeşilyurt Belediye Spor grupta da farkını iyiden iyiye hissettirdi..
Burda özellikle şuna dikkat etmek gerekir.
Yönetimin özverili çalışması ve Nihat hoca nın bu ligin çok çok üstünde bir hoca olması.
Tabiki burda Futbolcularında özverili çalışmasını, aktarılan taktikleri çok iyi uygulamaları ve bunu sahaya yansıtmalarıda buradaki başarıyı ister istemez getiriyor.
Kısacası burda klüp olarak tam bir ortak çalışmanın nasıl yapılması gerektiği ni görmek gerekir. Her yönetici, teknik ekip ve sporcular ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor.
Aslında, ön planda kendini çok göstermeyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet çınar ında bu işe ne kadar ciddi baktığını ve önem verdiğini görebilirsiniz.
İllaki her klüp içinde sıkıntılar olsada bunu çokta kamuoyuna yansıtmayan bir ekibin nasıl başarıyı yakaladığını görmezden gelemeyiz.
Burda tabiki en büyük katkıyı Yeni Malatya Spor görecektir. Fakat bu katkının nasıl ne şekilde olacağı nı ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Özellikle futbolcu transferlerin de göz önünde olması takip sürecinin birebir izlenmesi konusunda büyük fırsat bana göre.
Özellikle altyapıyada büyük önem veren Belediye Sporda şuanda alt yapıdan gelen oyuncuların özverili çalışmaları da bunda büyük etken dir.
Aynı özveriyi yapılanmayı ve başarıyı görmek istediğimiz Yeni Malatya Spor da inşallah kazanan Malatya ve Malatya nın gençleri olacaktır.

Yazarın Diğer Yazıları