Naim Gül

Ortalık Toz Duman

Naim Gül

Pandemi süreci nin bitmesiyle başlayan liglerde takımlarda ki durum çok iç açıcı görünmüyordu. Hemen hemen bütün takımlar bu süreç ten etkilenmiştir. Tabi ki bizim için önemli olan Yeni Malatya Spordur.
Takım içindeki sorunlar artık ortada dolaşmaya başlamış akabinde takım kaybediyor ve bu durumdayken de oyuncular satılmaya başlamıştı. Herkes bir suçlu arıyordu ama tek suçlu Başkan Adil Gevrek olarak ön plana çıktı. Çünkü kulübün başkanıydı.
Birde sezon başından beri başkanı alkışlayan eller çekilince tek başına kabuğuna çekilmek zorunda kaldı. Ve lig bitti takım küme düştü. Sesler daha çok yükselmeye başladı ki sevindiren haber federasyon dan geldi. Fakat suçlamalar devam ediyor ve başkanın bırakması gerektiği Bi hayli yüksek sesle söylenmeye devam etti. Tabi bunun yanında herkesin desteklediği yeni başkan adayları çıkmaya başladı. Sonuç olarak Başkan bir toplantı düzenledi ve özür dileyerek hata yaptığını kabul etti. Buraya kadar herşey tamam. Peki bu takım sadece Başkan Adil Gevrek e mi ait sormak isterim. Bir Malatya olarak o zor süreçte neden sahip çıkılmadı. Neden kimse hayırdır ne yapıyorsun diye sormadı, hiç bir siyasetci ( Sayın MEHMET FENDOĞLU hariç) bu takım zor durumdayken toplantılar düzenleyip şehrin ileri gelenleri ile çözüm aramadı. Ama şimdi herkes hesap sormak için malesef sıraya girmiş. Sayın Ahmet Çakır başkanlıktan istifa etmiş, ortalık toz duman olmuş ama hiç bir ilerleme olmamıştır. Liglerin başlamasına sayılı günler kala, takım transferlerini yapıp toplanması gerekirken, biz hala suçlu arama peşindeyiz. Aranacak suçluyu kongrede aramak bence daha mantıklı. Şuan kulübün başkanı var ve ne yapılması gerekir bunların konuşulması gerekir. Bu sezon 42 maçın oynanacağı nı ve uzun bir süreç olduğu için ona göre transferlerin bir an önce bitirilmesi en önemlisi sezon ortasında sıkıntı yaşamamak için yapılacak transferlerin oldu bittiye getirilmemesi gerekir. Gerekirse altyapı da oynayan genç yetenekli arkadaşları alıp takıma kazandırmaları gerekir. Birlik olma zamanı gelmiş geçmiştir. Bu yapılanmayı hızlandırmak gerekir. Kazandığımız şansı çok iyi değerlendirmemiz gerekir. Yönetim içinde ve altyapıda radikal kararlar alınıp hayata geçirilmelidir. Aksi takdirde sonuç yine hüsran olur. Şans insana herzaman gülmez.

Yazarın Diğer Yazıları