Bünyamin Karaçorlu

Rehavet

Bünyamin Karaçorlu

Geçen hafta ligde kalmayı garantileyen Malatya’nın, bedeni sahada aklı başka yerlerdeydi. Olsa da olur olmazsa da olur mantığıyla rehavete kapılmış olan takımımız 30. Saniyede golü yedi ve bir rekora imza attı.Şahsi hataların öne çıktığı ve yine Sadık’ın acemice hareketinden sonra son 15 dakika 10 kişi oynadığımız maçtan puan alamadık.

            Malatya’nın geçen hafta Göztepe maçında ki inatçı ve dirençli oyununu seyreden Galarasaraymaçın zorlu geçeceğini düşünürken, Malatya’nın işini 10 dakikada bitirdi onlarda şaşırdı.

            Bizimde şaşırdığımız bir olay var. Maçtan önce Galatasaray başkan adayı Ali Fatinoğlu’nun “Malatya oyuncu başı 200 bin TL pirim verecek” diye yaptığı talihsiz açıklama. Bu konu Ertem Şener’in sunduğu spor programında canlı bağlantı ile ele alındı. Ali beyin bu konuda tutarlı bir açıklaması yok, sadece aldığı bir duyuma dayanıyor. Böyle büyük bir camianın başkan adayına yakışmıyor, esefle kınıyorum. YMS adına  As Başkanı Erdal Gündüz ise oyunculara pirim olarak 15 bin TL verilecekti açıklamasını yaptı.

Galatasaray’a artık Şampiyon diyebiliriz şimdiden hayırlı olsun.

Yapılan şahsi hatalar zincirinde alınan bir mağlubiyeti ve maçın kritiğini yapmaya gerek duymuyorum. Ancak böyle zorlu bir ligde bu takımda olmaması gerekenler var kapasiteleri bu lige yetmiyor İyiler, yakışıklılar, hoşlar ama gidin size uygun bir ligde oynayın.

            Yönetimin bir an önce gelecek sezon için hangi hocayla çalışacağına karar vermeli. Transfer çalışmalarında bu hocanın fikirleri alınmalı. Aldığım duyumlara göre yurt dışında bazı hocalar bir kaç oyuncuyu yakın takibe almış.

            Süper ligden düşen ikinci takım Gençlerbirliği oldu. Efsane başkan İlhan Cavcav’ın adının verildiği süper ligde Gençlerbirliği’nin küme düşmesi elbette üzüntü verici, onlara da TFF 1. Ligde başarılar diliyorum.

           

           

           

Yazarın Diğer Yazıları