Şire Pazarı Esnafından Açıklama

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun şire pazarında çıkan kargaşa sebebiyle, esnaflar toplanarak bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz hafta içinde Malatya’ya bir dizi açılış ve gezi proğramları çercevesinde Malatya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun şire pazarında çıkan kargaşa sebebiyle, esnaflar toplanarak bir açıklama yaptı.
Şire Pazarı esnafları adına bugün Gelecek Partisi İl Başkanlığında bir açıklama yapan Mehmet Ercan, “Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nun şire pazarı esnafını ziyareti esnasında vuku bulan provokatif olayın troller tarafından yapıldığı ve esnaflarla ilgisinin olmadığını kamuoyuna saygıyla sunarız.
Malatya Şire Pazarı esnafı olarak bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Vuku bulan olayla hiçbir ilgi ve alakamız yoktur. Yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı Sayın Davutoğlu’nun ve Malatya’mıza teşrif eden Gelecek Partili yöneticilere üzüntülerimizi bildirmek adına Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına Ziyarette bulunduk.Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.
Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr.Ahmet Ercan Uçkan ise, “   Gelinen noktada halkımız malesef feryat ediyor. Bizi bu hırsızlardan kurtarın diye feryat ediyor. Insanlar intihar ediyor. Bugün Malatya’da bir intihar vakası daha gerçekleşmek üzereyken engellendi. Biz bu ortamda tarihi bir sorumluluk aldık ve bütün ülkeyi karış karış dolaşıyoruz. Bu çerçevede sayın Genel Başkanımızı Malatya’da ağırladık. Biz bu profilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kimse kusura bakmasın, Demokrasilerde bütün yasal partiler çalışmalarını sahada yapacaktır. Trollerle kimse bir yere varamaz. Herkese teşekkür ediyorum. Hassaten Şire Pazarı esnafına teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı. 

             
 

Bakmadan Geçme