Civtec Civata'dan Ayarlanabilir Pense Çeşitleri

Evlerde yapılan tamirat işlerinde en sık kullanılan malzemelerden biri pensedir.

Evlerde yapılan tamirat işlerinde en sık kullanılan malzemelerden biri pensedir. Farklı ihtiyaçlara göre farklı çeşitlerde üretilen penselerin uzun süreli kullanımı kaliteli bir yapıda olmasına bağlıdır. Karga burnu, yan keski, fort ve ayarlı pense olarak adlandırılan farklı modeller arasından ihtiyacınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. Uç kısmı diğer modellere göre daha uzun ve ince olan karga burun adlı ürün, genellikle ulaşılması zor alanlar için tercih edilir. Ürünün ince uç yapısı; vida, çivi gibi malzemelerin çok dar alanlarda konumlandığı durumlarda işinizi kolaylaştırır. Cıvata sıkmak için fort ve kaymayı önlemeniz gereken durumlarda ayarlı modelleri kullanabilirsiniz. Yan keski ise adı üstünde bir nevi makas görevi görerek tel benzeri parçaların kesilmesini sağlar. 
Ayarlanabilir Pense Çeşitlerinin Özellikleri
Pense çeşitleri hem donanım yönüyle hem de sunduğu fonksiyonlar yönüyle farklı özelliklere sahiptir. Civtec Cıvata size bu noktada hem profesyonel kullanıma uygun hem de evinizdeki ufak tefek tamirat işlerinde kullanabileceğiniz ürünler sunar. İzoleli kablo pabucu, jak, kablo yüksüğü sıkma; kablo sıyırma, klips sökme gibi birbirinden farklı ihtiyaçlara çözüm sunan ürünler atölye, fabrika, inşaat gibi alanlarda tadilat işlerinin daha kısa sürede tamamlanmasını sağlar. Farklı modellerden bir arada satın alarak, her an kullanıma hazır bir pense takımı oluşturabilirsiniz. Markanın size sunduğu diğer modeller şunlardır:
●    Seri kombine
●    Yaylı düz dış segman
●    Yaysız düz iç segman
●    Elektronikçi
●    Fren yay
●    Kaynakçı ayarlı
●    Hortum kelepçe
●    Testere çaprazı
Ayarlanabilir Pense Çeşitlerinin Fiyatları
Modellere göre değişen pense fiyatlarında en uygun seçenekleri, Civtec Civata’da bulabilirsiniz. Evinizde tamirat gerektiren bir işte; usta çağırmak yerine profesyonel aletler kullanarak sorunu çözmek, bütçenizi tasarruflu kullanmanıza yardımcı olur. İş yerlerinde ise kalitesiz ürünlerle onarım işlerini halletmeye çalışmak yerine kaliteli ve uzun süre sorunsuz kullanım olanağı sunan aletleri tercih edebilirsiniz. Pense çeşitleri, ergonomik kullanım yönleriyle de iş güvenliğinin sağlanmasına destek olur. Kaymayı önleyen tutma kısımları sayesinde her zaman konforlu kullanım olanağı sunan penselere sahip olmak için siz de tercihinizi Civtec Cıvata’dan yana yapabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme