Berfuğ Kıran İmzalı Uzun Kollu Crop Tasarımları Sizlerle!

Son yıllarda özellikle gençlerin sıklıkla tercih ettiği parçalardan biri olan crop modelleri

Son yıllarda özellikle gençlerin sıklıkla tercih ettiği parçalardan biri olan crop modelleri, geniş kombin alternatifleri sayesinde rahatlıkla kullanılır. Sporda, alışverişte ya da ofiste size şıklığıyla eşlik edecek uzun kollu croplar rahatlığıyla da dikkatleri üzerine çeker. Hem tarz görünmenin hem de rahat etmenin yollarını arayanlar için her zaman özel parçalar sunan Berfuğ Kıran ile siz de gardırobunuzda yenilik yapabilir ve her biri birbirinden özel modeller ile kombinlerinizi zenginleştirebilirsiniz. 
Kışın Ruhuna Uygun Crop Tasarımları  
Aslında sanılanın aksine crop kullanmak için yaz mevsimini beklemenize gerek yok. Her mevsimde bu şık tasarımları ister tek başına ister kabanınızın, ceketinizin ya da montunuzun altına giyebilirsiniz. Uzun kollu modelleri, kış aylarında da tercih edebilirsiniz. Kışlık ürünlerde farklı yaka seçenekleri mevcuttur. Boğazlı, göğsü açık, omzu açık ve bisiklet yaka gibi farklı alternatifler; farklı alanlarda kullanılabilir. Günlük kullanım için bisiklet yakalı; ofis için boğazlı ya da göğsü açık bir model… Tabii tüm bunlar size geniş bir renk yelpazesinde sunulur. Neon pembe, yeşil gibi canlı tonların yanı sıra ofislerin vazgeçilmezi olan siyah, gri ve beyaz renkler ile şıklığınızın keyfini çıkarabilirsiniz.  
Yaz Aylarında Spor Bir Şıklık Sağlayan Crop Tasarımları
İnce askılı crop modellerinin yanı sıra yaz aylarında kollu tasarımlarla da şıklığı yakalamanız mümkündür. Asimetrik kesimli ve iki farklı rengi buluşturan tasarımlar, eşofman üstü olarak iyi bir seçimdir. Evde rahat olmak ya da spor sırasında farklı bir stile sahip olmak istediğinizde, kısa crop modelleri arasından size hitap edenleri belirleyebilirsiniz. Aklınızda birden fazla alternatif varsa vücut yapınızı göz önünde bulundurarak, size hangisinin daha çok yakışacağını kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Straplez croplar dikdörtgen vücut yapısına daha iyi uyum sağlar. Straplez tasarımlar size hitap etmiyorsa ince askılı, yarım ya da uzun kollu gibi pek çok alternatif arasından bir karar verebilirsiniz. Siz de bu zengin koleksiyonla tanışmak ve istediğiniz modelleri bir an önce satın almak için Berfuğ Kıran’ın internet sitesini ziyaret edin! 

Bakmadan Geçme