Bu Gücü Birlikte Sağlayacağız

TSK Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi E. Albay Hüseyin Akış, Malatya'ya bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya geldiler.

TSK Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi E. Albay  Hüseyin Akış, Malatya’ya bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya geldiler.

Malatya’da İkinci Ordu Komutanlığı,  Malatya İl Jandarma Alay Komutanlığı ve akabinde Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi’ne ziyarete bulunan Albay Akış, dernek faaliyetlerine ilişkin de detaylı bilgiler aldı. 
Anneler Günü ve Babalar Günü’nde şehit ailelerine ve gazilere sağladığı destekler ile takdir toplayan Akış, şehit ve gazi ailelerine gereken tüm imkanları seferber etmek üzere bu görevi üstlendiklerinin altını çizdi. 
Akış yaptığı konuşmasında; “Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin güvenle yaşaması için canlarını feda eden şehitlerimizin, bu uğurda gazi olan vatandaşlarımızın hakkını ödemek mümkün değildir. Şehitlerimizin kanı ile çok büyük fedakârlıklarla bizlere emanet edilen vatanımıza sahip çıkmanın yanı sıra güçlü ve güzel yarınlar için çok daha fazla çalışıyor, vakıf olarak hizmet ediyoruz. Şehitlerimizin emaneti olan şehit yakınları ile gazilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bizler her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Şehitlik ve gazilik makamları vatan millet sevgisinin bir sembolüdür.İnşallah şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya ve onlara destek sunmaya devam edeceğiz. Bizler vakıf olarak çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürürken Şahsen ulaşamadığımız şehit ailelerimiz için de çalışmalar yapıyoruz. En kısa zamanda bir araya gelerek bu ailelerimizle de hasbihal etmek istiyoruz.” dedi.
Dernek Başkanımız Mustafa Gözükara ise yaptığı konuşmasında,  Hüseyin Akış’a Malatya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve dernek çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Ziyaret hoş sohbetin ardından teşekkür plaketi takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Şube Başkan
Mustafa gözükara

Bakmadan Geçme