Avşar'dan ABYB'ye Ziyaret

MHP Malatya Önceki dönem İl Başkanı R.Bülent Avşar, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP Malatya Önceki dönem İl Başkanı R.Bülent Avşar, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.
MHP’nin siyaset anlayışı merkezinde millet olduğunu vurgulayan MHP Önceki dönem İl Başkanı Avşar, “MHP'nin siyaset anlayışının merkezinde millet olduğunu vurgulayarak, MHP’nin gücünü ve güvenini milletinden alan bir siyasal düşüncenin savunucusudur. Milliyetçi Hareket Partisi'nin millet anlayışı dışlayıcı, yok sayıcı, ötekileştirici ve uzaklaştırıcı değildir, hiç de olmamıştır.Bu bağlamda 2,5 sene görev aldığım İl Başkanlığında yönetimiz ile birlikte Malatya’lı vatandaşlarımızında teveccühü ile bir çok başarı elde ettik. Bayrak değişiminde Mesut Samanlı Başkanımızda daha ileriye götürme adına ellerinden geleni yapıyorlar. Ve bizlerde İl ve İlçe Başkanlarımız ile koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle , Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla doğru ve tarafsız bir şekilde hareket ederek fikirlerini özgürce paylaşmak için mücadele veren tüm emekçi gazetecilerin zor şartlarda çalıştığını kaydeden Avşar şu ifadelere yer verdi:
“Basın mensuplarımız, halkımızın kanaat ve beklentilerini tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak çok önemli bir görevi, büyük bir özveri ile zaman mefhumu gözetmeksizin yerine getirmektedirler. Ülkemizin her köşesinde özverili çabaları ile insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak üzere görev yapan basın çalışanlarımız; vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olma konusundaki misyonunu, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirerek, düşünce hürriyeti ile hak ve adaletin sağlanmasında etkili bir araç olmuştur. Doğru, dürüst ve tarafsız olarak kamuoyunu bilgilendiren, halkın doğru haber alma hakkı için her şartta ve her tehlikeyi göze alarak mücadele eden, başta ilimizde görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “ Bülent Başkanımızın bugün bizleri ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın duruşu, vizyonu yaptıkları ve yapacaklarının teminatı tartışılmaz. Kendisi ile basın mensubu olarak 2,5 sene beraber çalıştık. Çalışmalarını yakinen takip ettik. 19 yıl sonra dile kolay, Malatya’da Milliyetçi Hareket Partisi oy oranını yüzde 60 oranında artırarak vekil çıkarmayı başardı. Akabinde Cumhur İttifakı ile harıl harıl çalıştı ve hem MHP’nin hemde Cumhur İttifakının oy oranının yükselmesinde büyük pay sahibi oldu. MHP Hakikaten Türkiye’de olması gereken ve akabinde Millet ile iç içe olan saygı duyulacak bir siyasi partimiz. Bugün MHP Binasına veya Ülkü Ocaklarına gittiğimde bir bayan şube başkanı olarak çok rahat ve güvende bir şekilde gitmekteyiz. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin bir sözü hiç aklımdan çıkmaz. ‘Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının her birinin Türk milletinin eşit, şerefli ve saygı fertleridir.’Bu bağlamda şahsım derneğim , yönetim kurulum ve tüm üyelerim adına gönlümüzün başkanı Bülent Avşar’a ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme