Leventoğlu'ndan ABYB'ye Nezaket Ziyareti

İş İnsanı ve siyasetçi Cahit Zafer Leventoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle, ABYB Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

İş İnsanı ve siyasetçi Cahit Zafer Leventoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle, ABYB Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette Malatya Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğunu dile getirerek, “Bugün Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına bağlı yayın organlarını ve yönetim kurulunu akabinde Malatya’da bulunan tüm gazeteci arkadaşlarımın günlerini kutluyorum. ABYB Malatya Şubesine bağlı yayın organları hakikaten Şeffaf, tarafsız ve cesur yayınları ile takdiri hakkeden basın kuruluşlarımızın başında gelmektedir.” Dedi.
Leventoğlu Malatya Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğunu dile getirerek, “Yönetimi kazanmamız durumunda Borsa gelirinin en az yüzde 50’sini kayısının yurt içi ve yurt dışı tanıtım ve reklamlarına harcayacağız.Gelirimizin yetöediği yerlerde ise, hangi siyasi partinin Belediye Başkanı veya Vekili olursa olsun sporsor olmasını sağlayacağız.Şahsımızı asla ön plana çıkarmayacağız. Örnek verecek olursak, dağıtılan dezenfekte ürünlerine şahsımızın ismini değil Malatya Ticaret Borsası ismini yazdıracağız.” İfadelerine yer verdi.
Kayısı İçin Bilim Kurulu’na benzer bir kurul kurulmalı diyen Leventoğlu, Çiftçiyi yönlendiren, piyasayı belirleyen kendi kendini yöneten bir kurul. Bu konu üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir. Borsa yönetimini kazanırsak, Ziraat Odaları, esnaflar, Belediyeler, Üreticiler,TSO ve TMO ile yapılacak ortak toplantı sonrası dünya pazarında Malatya ve Dünya’da eşi benzeri olmayan kaysımıza daha geniş pazarlar ve değerinde satışlar için kurumlar arası kavga çatışma olmadan mücadele etmeye özen göstererek birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması münasebetiyle günümüzü kutlayan Cahit Zafer Leventoğlu’na teşekkür ediyoruz. Malatya’da uzun yıllar İş İnsanı olan Leventoğlu’nu siyasettede faal bir şekilde gördük. Başarılı ve vizyonu olan bir hemşehrimiz. Bu işin üstesinden de geleceğine eminiz. Kendisine çıkmış olduğu yolda ABYB Olarak başarılar diliyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme