Abyb'den Katipoğlu'na Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına atanan Mustafa Katipoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına atanan Mustafa Katipoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
       Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’nun üstlendiği tüm görevlerde sorumluluklarının bilincinde olarak, büyük bir özveri ile çalıştığını ifade eden Başkan Yavuzkurt,’’ “İtfaiye teşkilatımızla hep onur duyduk. Çalışmaları, gayretleri, olaylara zamanında müdahale etmeleri sadece resmi görevlerinin dışında insani olarak hadiselere yaklaşmalarıyla bütün itfaiyeci kardeşlerimi tebrik ediyorum. Çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Özverili çalışmanızı taktirle karşılıyorum. Başkalarının canını ve malını kurtarmak için kendi canınızı ortaya koyuyorsunuz. İnsanlığa hizmet ediyor ve bunu canınız pahasına yapıyorsunuz. Bu uğurda, şehitler bile veriliyor. Sizlerin, bizlerin gönlünde ayrı bir yeri, yaptığınız işin ayrı bir değeri var. Sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Allah hepinizi kazalardan belalardan korusun" dedi.
     İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu ise, ziyaret için Başkan Yavuzkurt ve Yönetimine  teşekkür ederek " hatırlanmak, değer bilinmesi çok güzel bir duygu. Ben itfaiyenin ve arama kurtarmanın içinden geliyorum. Görevimizin bilinciyle hizmet çıtasını yukarı çıkarmak için mücadele edeceğiz. Sizlerin destekleri bizler için önemlidir. İtfaiyeciler sadece yangın söndürmekle kalmazlar, yardıma ihtiyacı olan her canlıya umut olurlar. İtfaiyeciler çok zor şartlarda mesai mefhumunu gözetmeden özveriyle çalışıyor. Bu kutsal görevi layıkı ile yerine getirmek için gereken tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz’’ dedi. 

Bakmadan Geçme