7.yılımızdayız…

Şeffaf, Dürüstlük, Tarafsız Yayıncılığımız ile 7.yılımızdayız…

2015 yılında M.Said Yalçın tarafından kurulan Malatya Cadde Haber Sitesi, Şeffaf , dürüstlük ve tarafsız yayıncılık düsturu ile 7.yılına girmenin mutluluğunu ve onurunu yaşamakta…
En büyük gücü okuyucularından aldığını dile getiren Yalçın, “ Koca 7 yılı geride bırakırken her daim yanımda olan Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Salih Ergül beye, Malatya Şube Başkanım Filiz Yavuzkurt hanımefendiye, ve herşeyden önemlisi bizleri ciddi anlamda iyi yerelere getiren sevgili okuyucularımıza ve takipçilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Malatya ve il dışında akabinde yurtdışından bizleri takip eden sevgili Malatya’lı hemşehrilerime minnettarım.7 yıl içinde Malatya’da, Türkiye’de ve Avrupa’da takip edilen ve takdir edilen haber sitelerinin başında gelmekteyiz.”dedi.
Bu arada Malatya Cadde’nin 7. Kuruluş yıldönümünde ABYB(Anadolu Basın Yayın Birliği) Genel Başkanı Salih Ergül ve Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’ta bir kutlama mesajı göndererek, Malatya Cadde haber sitesinin her şeyden önce tarafsız haberciliğinden ötürü tebrik ettiler..
 

Bakmadan Geçme