Yeşilyurt Belediyesi Vatandaşların Çağrısına duyarsız kalmadı

Dün haber sitemize gelen bir haber ile, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dan

Dün haber sitemize gelen bir haber ile, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan yardım isteyen Gündüzbey mahallesi vatandaşları, çağrılarına ivedi bir şekilde cevap verildi.
Gündüzbey özellikle Ramazan aylarında kanalın kenarında iftar için giden vatandaşlar, kanalın pislik içinde olduğunu görünce, haber merkezimizi arıyarak yardım istediler. DSİ’nin kanunen yetkili olduğu kanal temizliğinde, vatandaşların Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan yardım isteyerek, “ Temizlik konusunda Yeşilyurt Belediyesi Türkiye’de ilk sıralarda. Yeşilyurt Belediye Başkanımızdan yardım talep ediyoruz” çağrısına ivedi bir şekilde cevap vererek kanalı başdan başa temizletti.
Duyarlı davranışlarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve tüm ekibine teşekkür eden vatandaşlar, “ Hizmet belediyeciliği budur. Vatandaşların sorunlarına anında müdahele etmektir. Başkanımız Çınar’a sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.
İŞTE DÜNKÜ HABERİMİZ;
Her Ramazan ayında kanalın sağında solunda yapılan iftar proğramı öncesi kanalın pislik içinde olması vatandaşları çileden çıkarmakta.
DSİ Malatya Müdürlüğü’nün duyarsızlığı sonrası haber merkezimize sorun için yardımcı olunması konusunda vatandaşlardan çığ gibi tepkiler gelmekte. Ramazan ayında vatandaşların iftarlarını açmak için uğrak yeri olan Gündüzbey merkezdeki kanalın pislik içinde olmasından dolayı, DSİ’nin ilgisizliği sonucunda vatandaşların Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan ricada bulunarak en azından Ramazan ayında kanalın temizliği için yardımcı olmasını istediler.
Haber Merkezimize iletilen sorun hakkında vatandaşlar, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve ekibinin temizlik ve hijyen konusunda Türkiye’de ilk sıralarda yer aldığını, Gündüzbeydeki kanal temizliği için DSİ’nin duyarsızlığına Başkan Çınar’ın konu hakkında ilgilenilmesi istendi.

Bakmadan Geçme