Vatandaşların Sinekler ile çilesi

Vatandaşların Sinekler ile çilesi

Malatya’da  sıcak havaların gelişiyle birlikte yaz aylarının en büyük sorunu olan sinekler yeniden ortaya çıktı. Sivrisinek başta olmak üzere farklı birçok sinek tarafından adeta istila edilen Malatya’da vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nden sosyal medya aracılığıyla yardım istedi. Battalgazi ve Yeşilyurt bölgelerindeki Vatandaşlar yaşadıkları bölgelerin bir an önce ilaçlanmasını talep etti.

Malatya’da ibrelerin 30’u geçtiği bu ayda sineklerin cirit attığı sokaklarda ilaçlama yapılmaması vatandaşların bu zorlu süreçte evden çıkamadığı gibi cam ve kapıları da açamadığı sıcak havada sinekler ile yaşadığı şikayetleri haber merkezimize bir çok vatandaşların şikayetleri ulaştı.Malatya Büyükşehir Belediyesinin özellikle Kenar semtler dediğimiz, Taştepe,Melekbaba,Başharık,Cengiz Topel, Toki taraflarında muhteviyatı bilinmeyen bin bir çeşit sinekler ile mücadele eden vatandaşların olduğunu belirtmek isteriz. Aynı Şekilde Yeşilyurt mahallelerinde de sinek sorununun olduğuna dair bilgiler alıyoruz.

Yorumlar 1
malatyalı 29 Haziran 2020 21:04

İpek caddesinde o kadar çok sivri sinek var ki insandan daha fazla hiç ilgilenen de yok. Caddede her yerde saçma sapan bir ağaç türü var ve bu ağaç en çok sivrisinek çeken ağaç türü.

Bakmadan Geçme