Esnaflar Yer Bulamadan aidat İstendi…

6 Şubat depremi sonrası esnafların halen konteynır kentte yer verilmeden esnaflardan aidat istenmesi tepkilere yol açtı..

6 Şubat depremi sonrası esnafların halen konteynır kentte yer verilmeden esnaflardan aidat istenmesi tepkilere yol açtı..
Haber merkezimizi arayan mağdur esnaflar kendilerine yer verilmeden   tüm esnaflara bir mesaj gönderilerek, esnafların aidatlarını bir an evvel ödemeleri hususunda uyarı yaptığı açıklandı.
Mağdur esnaflar konu ile ilgili olarak daha yer verilmeden bizden aidat parası istemeleri hakikaten bizleri daha fazla üzmüştür. Konu ile ilgili olarak  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'in esnaflardan bir yıl aidat almadığını dile getirerek,Malatya Elektrik ve elektronik esnaf odası başkanlığının da aynı hassasiyeti göstermelerini istediler.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ise konu ile ilgili olarak Malatya Elektrik ve elektronik esnaf odasının mesaj göndermesinin yasal olduğunu dile getirerek," Biz esnaflarımızdan bir sene aidat almadık. Malatya Elektrik ve elektronik esnaf odasının ise esnaflara mesaj göndermesi yasaldır." ifadelerine yer verdi.

 

Esnaflara yollanan mesaj;

DEGERLI ESNAF VE SANATKARLARIMIZ BAKANLIGIMIZ TARAFINDAN HER YIL BELIRLENEN YILLIK AIDAT 2024 YILI ICIN BELIRLENMIS OLUP TAHSILATI BASLAMISTIR. AIDAT BORCU BULUNAN ESNAF VE SANATKARLARIMIZIN MAGDURIYET YASAMAMASI ICIN AIDATLARINI ENKISA ZAMANDA ODEMELERI ONEMLE RICA OLUNUR. MALATYA ELEKTRIK, ELEKTRONIK VE BENZERI ESNAF ODASI BASKALIGI. B315DEGERLI ESNAF VE SANATKARLARIMIZ BAKANLIGIMIZ TARAFINDAN HER YIL BELIRLENEN YILLIK AIDAT 2024 YILI ICIN BELIRLENMIS OLUP TAHSILATI BASLAMISTIR. AIDAT BORCU BULUNAN ESNAF VE SANATKARLARIMIZIN MAGDURIYET YASAMAMASI ICIN AIDATLARINI ENKISA ZAMANDA ODEMELERI ONEMLE RICA OLUNUR. MALATYA ELEKTRIK, ELEKTRONIK VE BENZERI ESNAF ODASI BASKALIGI.

Bakmadan Geçme