Vakıflar Haftası Mesajı

Kenan DOĞAN Malatya Vakıflar Bölge Müdürü

 Her yıl farklı bir tema ile kutladığımız Vakıflar Haftamızın bu yıl “Vakıf Medeniyetin Şefkat ve Merhamet” teması ile kutlanacaktır. Maalesef 2020 yılında olduğu gibi bu yılda pandemi sebebiyle kutlamalar daha çok sanal ortamlarda, sosyal medya üzerinden gerçekleşecek. Bu sıkıntılı günlerin inşallah sonlarına geldik. Önümüzdeki yıllar yine geçmiş yıllarda olduğu gibi hep birlikte muhtacın sofrasında, öğrencinin harçlığında, yetimlerin gönüllerinde olacak nice etkinliklerimizi beraberce gerçekleştireceğiz.

            Bizler bu sıkıntılı günlerimizde elbette yardımlarımıza devam ediyoruz. Bölgemizde (Malatya-Elazığ-Tunceli illerinde) her ay düzenli olarak 1196 ailemize gıda kolileri, 170 ailemize maaş, 470 ortaöğretim, 190 üniversite olmak üzere 660 öğrencimize burs vermeye devam ediyoruz. Ayrıca kültür varlıklarımızın onarımları da tüm hızıyla devam etmektedir.

            Vakıflar Genel Müdürlüğümüz bin yıllık bir geleneği tüm yönleriyle sürdürmeye devam edecektir. Bu emaneti bizlere ulaştıran tüm vakıf gönüllülerinden Allah razı olsun, ahirete intikal edenlerin de ruhları şad olsun.

            Bin yıldır yüce milletimize toplumsal, kültürel ve ekonomik alanlarda türlü hizmetler sunan, temelinde hayır duygusu ve insanlık sevgisi yatan vakıf kültürümüzün daha çok yüreklere dokunabilmek adına bu kadim müessesenin ilelebet payidar kalması temennisi ile Vakıflar Haftası kutlu olsun.

 

 

 Kenan DOĞAN

  Malatya Vakıflar Bölge Müdürü

Bakmadan Geçme