TÜBİTAK Bilim Şenliği Yapıldı.

Yeşilyaka Ortaokulunda Tübitak 4006 Bilim Fuarı heyecanı yaşandı.

Yeşilyaka Ortaokulunda Tübitak 4006 Bilim Fuarı heyecanı yaşandı. Okul öğrencilerinin hazırladığı çalışmalardan oluşan 14 alanda 23 alt proje başarı ile sergilendi.

Öğrencilerin kendi fikir ve düşüncelerini hayata geçirerek hazırladıkları tasarım, araştırma ve inceleme projelerinden oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim Proje sergisi gerçekleştiridi. Geleceğin mucitlerinin hazıladıkları 23 adet proje, ailelerininde katılımıyla bilim şenliğinde sergilendi.

TÜBİTAK bilim şenliği açılış törenine; Malatya büyükşehir belediye başkan yardımcısı başdanışmanı Hamit Özpolat; Kültür ve sosyal işler dairesi başkanı; Murat Kılınç; AK parti kadın kolları il başkan yardımcısı; Vildan Güllü; MHP eski kadın kolları başkanı; Emine mutlu Ulaş; Halk eğitim müdürü; Lütfü Hangün ve İnönü üniversitesinden Prof. Dr. Tuncay Özdemir;  Yeşilyaka orta okulu müdürü; Aziz Nacar ile öğretmen ve öğrenciler bir arada katılım sağladılar. Bilim fuarında en dikkat çeken bir konu ise Yeşilyaka ortaokulu TÜBİTAK bilim fuarı açılışına  hertürlü desteğini esirgemeyen çocuklara ve bütün gelen konuklara ve misafirlere balık ekmek ikramında bulunan; Ali Eren Çiçek ( Ali Dayının Yeri ) tüm katılımcıların büyük taktirini alarak büyük bir ikram ziyafetinde bulundu.

Bakmadan Geçme