Şırnak Ziyareti sonrası, TBMM gündemine taşıdı

Güvenlik güçleriyle birlikte terörle mücadelede en ön safta kahramanca mücadele eden korucularımızın ücretleri iyileştirilmeli


ANKARA (üçüncüsayfahaber) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay, geçen hafta Şırnak'ta yaptığı geniş kapsamlı ziyaret ve görüşmeleri TBMM gündemine taşıdı. Akçay, kentte bazı temaslarda bulunduklarını belirterek "Güvenlik güçleriyle birlikte terörle mücadelede en ön safta kahramanca mücadele eden korucularımızın ücretleri iyileştirilmeli, görev tanımları yeniden düzenlenmelidir" dedi.
MHP Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
ŞIRNAK'IN SORUNLARINI TBMM'YE TAŞIDI
"Şırnak İl Kongremizi gerçekleştirmek ve Şırnaklı hemşerilerimize ziyaretlerde bulunmak için 13-15 Kasım 2020 tarihlerinde yoğun programlar gerçekleştirdik.
Teşkilatlarımızı vatandaşlarımızı, esnafımızı, kamu kurumlarını, güvenlik korucularımızı ve şehit ailelerini ziyaret ettik.
İŞSİZLİK ÖNEMLİ SORUN
Şırnak ilimizin önemli sorunlarından biri de işsizliktir. Şırnak’ta istihdama yönelik özel yatırımlar teşvik edilmeli, kamu yatırımları artırılmalıdır. Tarımsal üretim, arıcılık ve özellikle küçükbaş hayvancılık desteklenmelidir.
KORUCU ÜCRETLERİ İYİLEŞTİRİLMELİ
Vatanımızın birliği ve bölünmez bütünlüğü için güvenlik güçlerimizle birlikte terör örgütlerine karşı mücadele eden, binlerce şehit ve gazi veren güvenlik #korucularımızın ücretleri mutlaka iyileştirilmeli; çalışma koşulları ve görev tanımları düzenlenmelidir."

Kaynak: MHP

Bakmadan Geçme