Nuxe Kuru Yağ ile Işıldayın!

Nuxe kuru yağ içeriğinde bulunan 7 değerli bitkisel yağ (Fındık, tatlı badem, macadamia, argan, kamelya ve tsubaki yağı)

Nuxe kuru yağ içeriğinde bulunan 7 değerli bitkisel yağ (Fındık, tatlı badem, macadamia, argan, kamelya ve tsubaki yağı) sayesinde yüz, vücut ve saçları besler, onarır ve yumuşatır. 
%98,1 doğal içeriğe sahip çok amaçlı kuru yağ notalarında portakal çiçeği, vanilya, hindistan cevizi bergamot, gül, gardenya ve manolya çiçekleri bulunmaktadır. Büyüleyici kokusuyla Huile Prodigieuse cildinize ipeksi dokunuş kazandıracak. 
Ürün içeriğinde yer alan Tsubaki yağı, saç ve cilt için en önemli yağ asidi olan Omega 9 açısından zengindir. Yüksek besleyici özelliğe sahip olan Nuxe kuru yağ;
•    Cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur.
•    Anti-aging yaşlanma karşıtı bakım sağlar.
•    Antioksidan özelliği sayesinde cilt bariyerini güçlendirir. 
•    Saç, yüz ve vücut bakımı alanında kullanılmaktadır.
Kuru Yağ Kullanım Alanları
Cilt Bakımı: Avuç içlerine az miktarda sıkın, ısıtmak için ellerinizi ovuşturun ve cildinize tampon hareketleriyle uygulayın. Çok yönlü kullanımı sayesinde günlük bakım kreminizin içerisine de birkaç damla karıştırarak uygulama yapabilirsiniz. Cildinize ışıltı ve canlılık kazandırır.
Vücut Bakımı: Bacak, kol, omuz ve dekolte gibi bölgelere kuru yağı sıkın ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Eğer ekstra bir parlaklık istiyorsanız için Huile Prodigieuse Or altın parıltılı kuru yağı kullanabilirsiniz. Dilerseniz banyo suyunuzu da karıştırarak uygulayabilirsiniz. Cildinize ışıltı bir görünüm ve ipeksi bir dokunuş kazandıracaktır. 
Saç Bakımı: Temizlenmiş ıslak saç boy ve uçlarına sıkıp havlu ile saçınızı sararak 15-20 dakika bekleyin. Saçınız emilim sağladıktan sonra şampuan ile yıkayabilirsiniz. Parlak bir saç görünümü kazandırmak istiyorsanız ise dilediğiniz zaman üründen bir miktar alarak uygulayıp şekillendirebilirsiniz. 
Nuxe markası cilt bakım alanında geliştirdiği temizleyici, nemlendirici, misel su, dudak bakım kremi gibi ürünleri geniş yelpazesinde barındırmaktadır. Tüm ürün çeşitleri tüketicilerin beğenisini kazanmayı başarmıştır.
Siz de ürünleri Dermokozmetika sitesinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz. 

Bakmadan Geçme