Noter'den baskı devam ediyor

Noter'den baskı devam ediyor

12 Şubat 2020 tarihinede haber sitemizde yaptığımız haber'de, "Turgut Özal Tıp Merkezine temizlik personeli ilanı için kura sonuçları: Öztürkler İlk sırada" manşet haberimizde  Noter'in üzerine farz olmamasına karşılık,  hem haber sitemizi hemde olayı haber sitemize aktaran Errtuğrul Gazi Gürhan'ı tehdit etmişti.
Noter olduğunu açıklayan M.Ç.E isimli bayan haber içeriğinde notere karşı yapılmış bir haber olmamasına rağmen, üniversitenin avukatı gibi savunarak tehditlerin yeni boyutuna kadar ilerlemiştir. 
07.02.2020 tarihinde İnönü Üniversitesi Personel Alım Kura sonuçlarını kendi sitesinde yayınladıktan sonra, listede dikkatleri çeken isimler üzerine açıklama beklediğimizi ve isim isim yayınlanan listede var olan tuhaflıkların ve toplumda infiale yol açacak tedirginlerin giderilmesi için yaptığımız haber sonucu bir açıklama alamadığımız gibi, haberi doğru şekilde araştırıp tarafımıza ulaştıran Ertuğrul Gazi GÜRHAN isimli vatandaşımıza Kurayı gerçekleştiren Noterden bir bayanın kurumları tek tek dolaşıp şahsın daha önce çalıştığı işyerlerine baskı kurarak linç girişimi başlattığı ortaya çıkmıştır.
Ekmeğini kazanmak için çıktığı yolda karşılaştığı haksızlığı dile getirmenin vebalini işsizlik ile ödeyen ve dik duruşundan taviz vermeden ‘’HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİL ŞEYTANDIR.’’ Diyebilen doğru düzgün insanların, bu şekilde baskı altında kalması elem verici olduğu gibi, eğer ortada bir suç var ise neden dava açılmadığı ve neden bu işin hukuki yollarla çözülmediği tüm kamuoyunda geniş bir tedirginlik yaratmış ve cevap bekleyen sorularımıza bir yenisi daha eklenmiştir.
En kısa sürede gerek İnönü Üniversitesi, gerek işlem yapan noterden basın açıklaması beklemekte ve halkın tepkilerine duyarsız kalmamalarını rica etmekteyiz.
12 Şubat 2020 tarihinde haber sitemizde yayınlanan haber linkinide sizlerle paylaşıyorum.
https://malatyacadde.com/turgut-ozal-tip-merkezine-temizlik-personeli-ilani-icin-kura-sonuclari-ozturkler-ilk-sirada/47953/?fbclid=IwAR2TWOPNyWuRl8HMR2HyKlvXEVCIxK0A8gk1T9o5zPC8XoGjFpH3XUsJMyA

Bakmadan Geçme