Muhammet Kılıç Yenimalatyaspor'a Aday

İşadamı Muhammet Kılıç Evkur Yeni Malatyaspor'un gidişatının iyi olmadığını dile getirerek, yaklaşan kongrede aday olacağını açıkladı.

İşadamı Muhammet Kılıç Evkur Yeni Malatyaspor’un gidişatının iyi olmadığını  dile getirerek, yaklaşan kongrede aday olacağını açıkladı.

Hayatında olması istediği tek olayın Evkur Yeni Malatyaspor’da başkanlık olduğunu dile getiren Kılıç, “ Deneyimli yönetim ile birlikte, futbolun içinden gelen  Malatya sevdalıları ile yola çıkacağız. Ve yaklaşan kongre öncesi  aday olacağımız tüm malatyaspor secdalılarına belirtmek istiyorum. Kimse meraklanması Malatyaspor yalnız değildir. Ve Malatyaspor layık olduğu yere deneyimli ve donanımlı yönetim ile birlikte gelecektir. Kimsenin şüphesi olmasın.”şeklinde konuştu.

Kılıç Aday olacağını sosyal medya kişisel hesabından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Yeni Malatya spor büyük bir camiya bu camiya dağıldı düşecek kimsenin haddine değildir hocamızı seviyorduk ama gidebilir. Şuanki bu yönetim elinden geleni yaptı kongrede bir Malatya sevdalısı olarak ben ve arkadaşlarım bu yönetime TALİBİZ YENİ MALATYA SPOR”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme