Memleket Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından toplu üye kaydı programı düzenledi.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından toplu üye kaydı programı düzenledi.

'Yarınlar hepimizin '' sloganı ile başlayan üyelik kampanyası kapsamında Erzurum İl Teşkilatı çalışmalarında hız kesmeyerek üye kayıtlarına devam ediyor.
Bugün Memleket Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından toplu üye kaydı programı düzenledi. Yaklaşık  500 kişinin katılım sağladığı programda coşku dolu anlar yaşandı. 
Bir düğün salonunda düzenlenen programa il yönetim kurulu üyeleri İlçe başkanları ve partililer katıldı.  Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş kısa bir süre önce kurulan Memleket Partisi’ne katılımın her geçen gün arttığını belirterek Bugün aramıza katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.. Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptıklarımız ve icraatlarımız hayal değil. İnanın bizler çok kısa zamanda ülkeyi yöneteceğiz. Yolsuzluğa yoksulluğa ve yasaklara itiraz eden bizler Türkiye'nin aydınlık yarınları olacağız..  Bugün burada 500 vatandaşımız partimize üye oldu. 
Programımız şölen havasında geçti. Her geçen gün aramıza yeni dostlar katılıyor. Onlara dost diyorum. Çünkü katılanlardan gördüğümüz özveri, birlik ve beraberlik örnekleri dostluk çemberini büyütüyor.  Bu durum heyecanımıza heyecan katıyor. '' dedi. Konuşmaların ardından Başkan Eş  partiye katılım sağlayan vatandaşlara rozet taktı.

Bakmadan Geçme