Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37. Kuruluş Yılı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37. Kuruluş Yılı için ne dediler

Milliyetçi Hareket Partisi: "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37. Kuruluş Yılı Kutlu Olsun.
'Kıbrıs Türk halkı, Türk milletinin ayrılmaz, kopmaz bir parçasıdır' Rauf DENKTAŞ."
Feti YILDIZ (MHP Genel Başkan Yardımcısı): "Kıbrıs Türk’ü, var oluş mücadelesini zaferle taçlandırmış, 15 Kasım 1983 tarihinde sonsuza kadar yaşayacak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşu ilan edilmişti.Bu kutlu mücadelenin ön saflarında savaşan TMT fedailerini ,Şehit ve Gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum."
Dr. M. Hidayet VAHAPOĞLU (MHP Genel Başkan Yardımcısı): "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 37. yılını kutluyorum."
İsmet BÜYÜKATAMAN (MHP Genel Sekreteri): "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 37. yılını kutluyor,Kıbrıs davası yolunda şehit olan Türk Mukavemet Teşkilatı’nın bozkurtlarını, Mehmetçiklerimizi, ebedîyete uğurladığımız kurucu kahramanları rahmet ve hürmetle yâd ediyor;
hayatta olanlara hayırlı ömürler diliyorum."
Mehmet ÖZ (Türk Ocakları Genel Başkanı): "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun. Bu vesile ile Rauf Denktaş başta olmak üzere Kıbrıs Türklüğünün mücadelesine katkı verenlerden beka âlemine göçenleri rahmetle anıyor, berhayat olanlara sağlıklı ömürler diliyorum. Şehitlerin ruhları şad olsun."
Önder KAHVECİ (Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı): "Yavru vatan KKTC'nin kuruluşunun 37. yıldönümünü kutlu olsun. KKTC’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Sonsuza dek varolsun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti..."
Gürsel BARAN (ATO Yönetim kurulu Başkanı): "Kuzey Kıbrıs Türk Halkının onurlu varoluş mücadelesinin sonucunda kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin  37’inci yıldönümünü kutluyorum. 
Bu anlamlı günde KKTC için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

 

Kaynak: ucuncusayfahaber.com
 

Bakmadan Geçme