MHP'li Akçay, Şırnak'ta

MHP TBMM Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçzay, il kongresi için gittiği Şırnak'ta tüm kesimleri ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) TBMM Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay, il kongresi için gittiği Şırnak'ta tüm kesimleri ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

MUHTARLARLA BULUŞTU
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Merkez Yönetim Kurulu üyesi Necmi Yıldırım ile birlikte, Şırnak merkezdeki mahalle muhtarlarla, kentin sorunları ve çözüm yollarına ilişkin çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi. Akçay, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak Şırnak ilimizin sorunlarını biliyoruz.Bu sorunların çözümüne ilişkin gerekli görüşmeleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.
GÜVENLİK GÜÇLERİNE ZİYARET
MHP Grup Başkanvekili Akçay ve beraberindekiler, il merkezi girişindeki güvenlik noktasında görevli polisleri ziyaret etti. 
Akçay, "Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için şehadet şerbetini içmeyi göze alarak terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizle gurur duyuyor, şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.
TANİN TANİN GEÇİDİNDE KORUCULARLA BULUŞTU
Akçay, Yıldırım ve MHP Şırnak il ve ilçe yöneticileri, Uludere ilçesi Uzungeçit Beldesi'nde 2 bin 230 rakımlı Tanin Tanin geçidinde nöbet tutan Güvenlik Korucularını da ziyaret ettiler, sorunlarını dinlediler. 
Erkan Akçay, güvenlik güçleriyle birlikte terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden korucuların özlük haklarının iyileştirilmesi gerektiğini ifade etti.
Akçay, MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar ile birlikte Uludere İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek, terör örgütleriyle mücadelede destan yazan güvenlik güçleriyle sohbet etti.
Kongre öncesi Şırnak turunda Akçay ve beraberindekiler, Uludere ilçe Jandarma Komutanı Çağrı Dalyan, Uludere Uzungeçit Belde Teşkilatı, Beytüşşebap Mutluca Köy Muhtarı Sabahattin Öter, Beytüşşebap ilçe teşkilatını, ilçe kaymakamlıklarını ve kanaat önderlerini de ziyaret ettiler.

 

Kaynak: MHP

Bakmadan Geçme