Karateci Gülşen Kardeşler madalyalara doymuyor.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2020 yılı faaliyet programında yer alan,

Malatya  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2020 yılı faaliyet programında yer alan, 18-19 Şubat 2022 tarihinde Battalgazi Spor Salonunda yapılan  Okullar arası Karate il birinciliği müsabakaları tamamlandı birbirinden çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren Barguzu Ortaokulu 7/B sınıfı öğrencilerinden Uluslar arası Boğaziçi Şampiyonu Melike  ve  İller Arası  Karate Şampiyonu 6/C sınıfı öğrencilerinden  Kerem GÜLŞEN kardeşler yine    Birincilik madalyasını aldılar.

Malatya Ortaöğretim okullar arası Karate müsabakalarında, Kata ve Kumite de GüLŞEN kardeşler Kendi Yaş Gurubunda Müsabaka Yaparak birincilik madalyasını Barguzu Ortaokuluna kazandırdılar.
Başarılı okul başarılı öğrenciler projesinde Konu İle ilgili Basın açıklaması Yapan Barguzu Ortaokulu Müdürü Abdulvahap ARSLAN okulumuz sportif Faaliyetlerde dün olduğu gibi bugünde başarılar imza atmaya devam ediyor. Okulumuzun öğrencileri ile Gurur duyuyoruz. ve Bu tür başarılarla örnek okul projesine ilklerde yer alıyoruz.

Bu vesile ile GÜLŞEN kardeşlerin başarılarından ötürü kendilerini ve onlara emek veren başta Aileleri ve Antrönerleri olmak üzere emeği geçen tüm herkese okulumuz adına teşekkür ederim.
ARSLAN,  Bir sonraki düzenlenecek olan, iller arası  Karate  Okul müsabakalarında da GÜLŞEN Kardeşler  derece yaparak,  şampiyonluklarını hep beraber  kutlarız dedi.Bir sonraki Müsabakada öğrencilerime şimdiden başarılar diliyorum. 
 

Bakmadan Geçme