İYİ Parti Yeşilyurt Teşkilatından Çocuklara yönelik etkinlik

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı tarafından Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkında çocuklara yönelik etkinlikler düzenlendi.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı tarafından Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkında çocuklara yönelik etkinlikler düzenlendi.
Etkinliğe İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz, Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı, Gençlik Kolları Başkanı, Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanının yanı sıra çok sayıda aile çocukları ile beraber katıldı.
Çocuklarımızın en büyük güvencemiz ve yarınımızın aydınlık yüzleri olduğunu ifade eden Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız “Öncelikle Atatürk’ün çocuklarımıza bıraktığı mirası iyi idrak etmemiz gerekmektedir. Genç neslin bu ülkenin nasıl kurulduğu ve Milli Mücadele yıllarını unutmadan geleceğe sağlam adımlarla bakmaları gerekmektedir. Dünyada çocuklara atfedilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Spor Bayramını çeşitli etkinliklerle kutladık. Bugün çocuklarımızın yüzünde o mutluluğu görmek her şeye değerdi. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinliklerde geleceğimiz olan çocuklarımız birbirleri ile kıyasıya yarıştı. 
Uçurtma ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Spor Bayramı şenliklerinde İp Çekme, Yumurta Taşıma, Çuval ve sandalye yarışmaları yapıldı. 
Etkinliklere katılan Çocuklarımıza Türk Bayrağı, Nutuk Kitabı, Boyama kitabı ve çok sayıda ödül dağıtıldı.

Bakmadan Geçme