İtfaiyecilerin Gönüllerini Kırmayın..!

Geçtiğimiz gün Yeşilyurt Tepeköy Mahallesinde gerçekleşen Çatı yangınında

Geçtiğimiz gün Yeşilyurt Tepeköy Mahallesinde gerçekleşen Çatı yangınında, Bir haber ajansının asılsız haberi üzerine, Malatya Büyükşehir Belediyesi ,İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu üzüntülerini dile getirdi.
Malatya’da tüm olumsuz olaylara koşarak, hizmet etmeye çalışan İtfaiye ekipleri Malatya’da vatandaşlar tarafından, özellikle Daire Başkanlığına ataması gerçekleşen Mustafa Katipoğlu’nun gelişiyle takdir edilen itfaiye daire başkanlığına yapılan haksız haberler, hakikaten memleket sevdası olan herkes için üzücüdür.
Tepeköy Mahallesinde gerçekleşen çatı yangınında resmi olarak kayıtlı olduğunu, İtfaiye ekiplerinin olay yerine 15 dakikadan daha erken vardığını, haber ajansının yolların bozuk olması sebebiyle 2 saat geç gitti haberine üzüldüğünü belirten Başkan Katipoğlu, “Bir haber ajansı dün Tepeköy’deki yangına itfaiye, yol problemi nedeniyle yangına 2 saat sonra müdahale etti gibi haberi servis yapmış. Gerek araç takip sistemlerimizde gerekse 112 GAMER sisteminde hepsi kayıtlıdır. İlk aracımızın olay yerine varış ve müdahale etmeye başlaması 15 dakika dahi değil, bunlar resmî olarak kayıt altındadır. Bilginiz olsun. Keşke bizden de teyit etselerdi. Vatandaşların oraya kavşak yaptırması için, 7/24 fedakarca çalışan itfaiyecileri böyle asılsız bir süreye alet etmeselerdi. Onların gönlünü kırmasalardı.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme