Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'dan tepki

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'dan Kınama

 Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Amatör futbol liglerinde hakemler yanlı ve hatalı düdükleri kulüp yöneticilerini sinirlendirdi. Ard arda yapılan kınama mesajları sonrası, amatör futbola gönül veren izleyicilerde tepkilerini bir bir göstermekte. 

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Basın Sözcüsü Ali Riza Özer, yaptığı açıklamada orta hakeme isyan ederek şu görüşlere yer verdi;

"Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Malatyaspor maçına Orta hakem İlker Ayten damgasını vurmuştur. Maçın geneline bakılırsa Kartlarını tümünü oyuncularımıza göstermesi oyuncuların gardını düşürmesi iki penaltı verilmemesi bir faciya Maç bitiminde kalecimiz hocam takır takır oyunculara kart çıkardın demesi ardında sarı kartını çıkartıp kırmızı kart göstermesi olaylara neden oldu Soyunma odası koridorunda Bir hakeme yakışmayacak şekilde kulübümüze küfür etmesi etikmidir sizce bu olayı Malatya futbol severlere bırakıyoruz. Eyer birileri önümüzü kesecekse aslanlar gibi çıksın desin biz sizleri şampiyon yapmayacagız Tekrar Taktiri Malatya futboluna bırakır saygılarımızı sunarız"

. Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Basın Sözcüsü Ali Riza Özer

Bakmadan Geçme