Gençlik Spor Bakanlığı'nın Damla Projesi Oryantirig Yarışması Bu Yıl Malatya'da Yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Damla Projesi'nde yabancı ülke ve iller arası öğrencilerin katılımı ile birlikte Türkiye Geneli'nde spor faaliyeti organize edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı  tarafından organize edilen Damla Projesi'nde yabancı ülke ve iller arası öğrencilerin katılımı ile birlikte Türkiye Geneli'nde spor faaliyeti organize edildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Damla Oryantiring Yarışması'nın Malatya İli'nde yapılması bakanlık tarafından uygun görüldü.
Endonezya ve Mısır Ülkeleri'nden gelen misafir sporcularımızın yanı sıra farklı illerden de misafir sporcuların katılımı ile İlimizin Orduzu Pınar Başında Oryantiring Yarışması gerçekleştirildi.
Konu ile basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal  GÜLŞEN Gençlik Spor Bakanlığımızın bu yılki Damla Projesi'nin Malatya İli'nde yapılması bizleri çok mutlu etti. Başta antrenörler ve sporcular olmak üzere sizleri ilimizde  ağırlamaktan ve misafir etmekten onur duyuyoruz. Bizler Türkiye Oryantiring Federasyonu Ailesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız.  Malatyamıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sizler içinde bizler içinde keyifli ve bir o kadar heyecanlı bir  Oryantiring Yarışması olacak.Sizler ile bir arada vakit geçirmek bizleri çok mutlu ediyor. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. dedi.
Türkiye Oryantiring  Federasyonu Malatya İli Antrenörü Aysun ŞEKERCİ konuşmasında ilk kez yabancı ülkeden ilimizde katılım sağlandı. Antrenör olarak bizler her türlü göreve hazırız. Bizim içinde heyecanlı bir yarışma olacak. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. dedi
Orduzu Pınar Başı'nda yapılan yarışmada birinci olan ekip kozalaklar ekibi sporcuları oldu. Gruplar halinde yarışan Kozalak Grubu Sporcuları, Aslıhan MIHÇIOĞLU, Gökçe YILMAZ, Bahar YILDIZ, Havva ATAN ve Miray GÜNDOĞDU  diğer grup ekiplerini  geride bırakarak birinciliği elde ettiler.
Program sonunda Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  düzenlemiş olduğu Damla Projesi'ndeki  yetkili hocalara Türkiye Oryantiring Federasyonu adına Teşekkür Belgesi takdim etti. Hatıra Fotoğrafı  Çekimi ile birlikte program sonlandırıldı.

Bakmadan Geçme