Geleceğimiz Gençlerin Omuzlarında

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde yayınladığı mesajda “19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlayan bağımsızlık hareketi, birlik ve dayanışma ruhuyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılıp milli mücadelemizin zaferiyle sonuçlanmıştır. 1919’da yakılan istiklal meşalesi ülkemizi ilelebet aydınlatacaktır” dedi.
Başkan Yıldız mesajında şunları söyledi; 
"19 Mayıs 1919, Milletimizin kendi topraklarında, özgür ve bağımsız olarak yaşama kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği kutlu İstiklal yürüyüşümüzün başlangıcıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919" da Kurtuluş Meşalesini Samsun'umuzdan yakarak başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tüm milletlere cesaret örneği olmuştur.
19 Mayıs, Türk Ulusu için sonsuzluğa uzanan süreçte önemli bir dönüm noktası olmanın çok daha ötesinde anlamlar taşımaktadır. Bağımsızlık ve özgürlük savaşının fiilen başladığı 19 Mayıs, Türk milletinin uyanışıdır.
Büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlere emanet edilmiştir. Bu emanete layığı ile sahip çıkmış olan Türk gençliğinin, bundan sonraki dönemlerde de bu görevini en güzel şekilde yerine getireceğine yürekten inanıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarken; gençlerimize bu günü armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum."

Bakmadan Geçme