Gazilerin Malatya İl Jandarma Komutanına Olan Sevgisi

Vatan Topraklarımız İçin Bedel Ödeyen Kahramanlarımızı Ziyaret ve Malatya İl Jandarma Komutan İNCE'nin Kahramanlarımız ile Görüşmeleri :

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi olarak, Bilkent yerleşkesinde bulunan Gaziler ve Fizik Tedavi Rehebilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören kahraman gazilere ziyaret gerçekleştirdi.Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara;
"Önce Vatan duygusundan yola çıkan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi olarak, Bilkent yerleşkesinde bulunan Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören “Kahraman Gazilerimize” ziyaret gerçekleştirdik. Malatya İl Jandarma Komutanımız Sayın Necmi İNCE’nin daha öncesinde ve bizlerle tekrardan gönderdiği kayısı ikramlarını sunduk. Sayın İnce, kayısı ikramlarında İstanbul, Ankarada görev yapan 1 ve 2 Nolu şubelerimizi unutmadı. Hastanede tedavi gören Kahraman Gazilerimiz görüntülü iletişim kurarak kendilerini hiç unutmayan acılarını ve sıkıntılarını dinleyen Komutanımız Sayın İnce’ye teşekkür ettiler. Gerçekleşen bu görüşmede Sayın İnce, gazilerimizi Malatya’ya davet etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şubesi Başkanı olarak bu güzel anlara tanıklık ettiğimiz için, başta kahraman gazilerimiz ve Komutanımız Sayın Necmi İNCE’ye sonsuz teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa GÖZÜKARA (Vatandır Sevdamız, Albayraktır Şanımız)"dedi.

Bakmadan Geçme