Fofana Gençlerbirliği Deplasmanından 3 Puan Alacağız

Fofana Gençlerbirliği Deplasmanından 3 Puan Alacağız

Yeni Malatyaspor’un sol kanat oyuncusu Moryke Fofana, Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan alabilecek güç ve kalitede olduklarını söyledi. 
Fildişili oyuncu, Fenerbahçe karşısında aldıkları 1 puana mutlu olmadıklarını ifade ederek, “Fenerbahçe çok iyi bir kulüp, sezona da çok iyi başladılar. İçeride oynadığımız için galip gelmek istiyorduk. 1 puan aldığımız için mutlu değiliz tabi ki ama sonuçta Fenerbahçe karşısında alınan 1 puan iyidir. Kurtardığımız bir penaltı, verilmeyen bir golümüz var. Futbolda böyle şeyler olacak. Futbolun kuralı bu onun için 1 puana diyelim ki sevinçliyiz” dedi.
Fofana, ligin 13.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili “Tabi ki maça hazırız. Zaten son 6 maçta namağlup olmamız her maça hazır bir şekilde çıktığımızı gösteriyor. Gençlerbirliği deplasmanına puan ya da puanlar almak için gideceğiz çünkü kaliteli bir takımız ve kaliteli oyunculara sahibiz. Oradan 3 puan alabilecek kapasitemizde var” yorumunda bulundu. 
Moryke Fofana, bir gazetecinin ‘Sakatlık sürecinden yeni çıktın. Kendini nasıl hissediyorsun?’ sorusuna, “Tabi ki çok çalışıyorum. Bir an önce takıma katılmak, faydalı olmak istiyorum. Tedavim ve fizik idmanlarımı en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Ama hazır olduğumu söyleyebilmek için tabi ki bir futbolcu bunu maçta görebilir çünkü maçın ritmi çok farklıdır. Ben en iyi ve hızlı bir şekilde takıma faydalı olmak için bir an önce sahalara geri dönmek istiyorum” şeklinde yanıt verdi.

Bakmadan Geçme