Fırat Edaş Bayramda Kesintisiz Enerji İçin Her An Yanınızda!

Fırat Edaş Bayramda Kesintisiz Enerji İçin Her An Yanınızda!

Müşteri memnuniyeti esasıyla Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli’de bir milyon müşterisine elektrik dağıtım hizmeti veren Fırat EDAŞ, sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Ramazan Bayramı süresince kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti noktasında gerekli tüm tedbirleri aldı.  

Koronavirüs tedbirleri kapsamında arife günü ve bayramın ilk üç gününde sokağa çıkma yasağının uygulanacağının açıklanması ile Fırat EDAŞ, hizmet bölgesindeki şebekelerinde bakım onarımları tamamladı. 

4 günlük sokağa çıkma yasağı boyunca planlı kesintileri ertelendiğini ifade eden Fırat EDAŞ; uzaktan izleme ve kontrol merkezinden (SCADA) şebekelerindeki enerji sürekliliğin anbean izleneceğine dikkat çekti. Olası arıza durumlarında ise oluşturulan nöbetçi ekiplerle arızalara zamanında müdahale edileceği vurgulandı. 

Herkesin evlerinde olacağı sorumluluk bölgesinde bayramın huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirilmesine katkı sağlamak için Fırat EDAŞ, 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi’nin yanı sıra Fırat EDAŞ mobil uygulamasıyla müşterilerin her an yanlarında olacaklarının altını çizdi. 

7/24 elektrik kaynaklı her türlü ihbar ve şikayetin değerlendirildiği Alo 186 çağrı merkezinin bu bayramda aktif bir şekilde hizmette olacağı hatırlatıldı. Müşterilerin Google Play ve App Store’da yer alan mobil uygulamayı tablet veya cep telefonlarına indirerek, arıza bildirimlerinden fatura tahsilatına kadar birçok hizmeti kolaylıkla gerçekleştirebilecekleri ifade edildi. 

“Aileniz size, enerjiniz bize emanet” diyerek, hassas süreçte herkesin evde kalması yönünde çağrıda bulunan Fırat EDAŞ; ülkece sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirilmesini diledi
 

Bakmadan Geçme