Kriz çözülemedi Para aranıyor

Kriz çözülemedi Para aranıyor

Belediyelerden gelen para ve araç satışlarından elde edilen para da borç yükünü hafifletmedi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, lazım olan 20 milyon lirayı henüz bulamadı. Malatya milletvekillerinin uğraşı ile kamu bankasından çekilecek kredide de henüz sonuç çıkmadı.

Her Perşembe günü vuslat tv’de canlı yayınlanan Bizim Futbol programına telefon bağlantısı ile katılan Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor’un para derdi olmamalı. Futbolcular kalan 8 maçını çıkıp Aslan gibi oynamalıdır. Yeni Malatyaspor’da kimsenin alacağı kalmaz dedi.Başkan Gürkan biz futbolculara asgari ücretle çalışan eli mahkum işçi gözüyle bakarsak daha çok başarı bekleriz sözü kamuoyunda tartışmalarıda beraberinde getirdi. Futbolcun tek derdi parasıdr ,futbolcununda umrunda şeklinde sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Yine aynı programa telefon ile bağlanan Yeni Malatyaspor kulübü basın sözcüsü Hakkı Çelikel’de inşallah bir kaç güne para problemini çözeriz ve artık sahaya odaklanırız. Takımımızın kadrosu çok güçlü, içeride oynayacağımız 5 maçı kayıpsız geçeriz dedi. Çelikel, Anadolu kulüpleri içerisinde borcu en az olan kulüp yeni Malatyaspordur dedi.

Ayrıca, Bifouma’nın gitmek istediği yönündeki söylentilere de gitmek isteyeni nasıl tutarız ki! Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ederiz dedi.

Kaynak: SPOR44.COM

Bakmadan Geçme