Esnaf Ve Mahalle Sakinlerinden Moloz Tepkisi

Esnaf Ve Mahalle Sakinlerinden Moloz Tepkisi

Koyunoğlu Caddesi, Çukurdere Mahallesin de , 21 Nisan tarihinde yıkılan iki apartmanın molozlarının kaldırılmaması mahalle sakinleri ve esnafın tepkisine neden oldu.
    Mahallede iki apartmanın yıkılmasının ardından molozların kaldırılmaması ve oluşan görüntü tepkilere neden oluyor. Çevredeki esnaf ve vatandaş , bu konudaki şikayetlerini ilgili birimlere ilettiklerini  belirterek, " Binaların  yıkımının ardından  inşaat molozları hala kaldırılmadı. Kentin oldukça işlek ve merkezinde olan mahallemize  bu görüntüler yakışmıyor. Ne belediye ne yıkım yapan firma molozları kaldırmadı . Ayrıca karşı şeritte de 2 adet ,çalışma yapılan yeni yapı var. Belli bir bölgede yaya kaldırımı hiçbir şekilde kullanılamıyor. Yoğun trafiğe rağmen kaldırımda moloz olduğundan dolayı herkes yol ortasında yürüyor. Yetkililerin bu duruma bir an önce el atması , bu molozların bir an önce buradan kaldırılması gerekiyor. Bu kirliliğin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz’’ diyerek yetkililere seslendiler.
    Molozlar nedeniyle daralan yoldan geçen araçlar ve o yolu kullanmak zorunda olan vatandaş , kaza tehlikesi de yaşıyor. Tüm bu durumlardan oldukça rahatsız olan mahalleli, bir an önce çözüm bekliyor.

Bülten

Bakmadan Geçme