Eski Malatya Aşk Grubundan Anlamlı Yardım

çocuk felci nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Elif naz çocuklu yılından itibaren yaşam mücadelesini sedyeden yapılan tekerlekli yatak üzerinde veriyordu.

Çocuk felci nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Elif naz  çocuklu yılından itibaren yaşam mücadelesini sedyeden yapılan tekerlekli yatak üzerinde veriyordu.

Eski Malatya aşkı grup üyelerinin girişimleri sonucu doğuştan bedensel engelli Elif naza  özel tasarlanan çok fonksiyonlu arabasına kavuştu. Arabası teslim edilen Elif nazın mutluluğu gözlerinden okundu.

Yeni arabasına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Elif nazın ailesi "Arabam geldi inananın çok mutluyum. Bir yandan da tedirginim. İşin gerçeği korkuyorum. Değişik bir his var. İstediğim yere gidip geleceğim ve göreceğim. Mutluyum.

2014 yılından beri  aldıkları sedyeden yapılan tekerlekli yataktan kurtulduğu için mutlu olduğunu söyledi.Aski Malatya Aşkı grubu yönetim kurulu başkanı Nedim ulubaba "Grup üyeleri ile birlikte Elif naza iki bayram yaşattığımıza  inanıyorum çok güzel bir hizmet yaptık,grup üyeleri arkadaşlarımız şu ramaz gününde öyle bir hayır öyle bir bütünlük sağladıkki kısa zamanda hayır severlerin yardımıyla Elif nazımızın

Eski Malatya aşkı grubu yönetim kurulu başkanı Ulubaba, "Güldür düğümüz için çok mutluyuz Burdan yardımlarını esirgemeyen grup üyeleri arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim, zombi gibi daha önce grup olarak lösemili hastalar için kan verme kampanyası askıda ekmek ve bir çok faaliyete imza attık İnşallah Eski malatya aşkı grubu olarak  büyük bir aile olduğumuzu buradan bir daha gördüm hizmetlerimize devam edeceğiz "dedi

Bakmadan Geçme