Ergenekon'un Çocukları-28 Şubat Romanı

Malatya'lı Yazar Nurgül Bektaş YAKIN 'Ergenekon'un Çocukları-28 Şubat Romanı 've çocuk macera kitabı 'Ayana' 5. CNR-EKSPO

Malatya'lı  Yazar  Nurgül Bektaş YAKIN "Ergenekon'un Çocukları-28 Şubat Romanı "ve çocuk macera kitabı "Ayana"  5. CNR-EKSPO Uluslar arası İstanbul Kitap Fuarında okurlarıyla buluşturdu. 

Yazar Yakın amacının ,yeni nesillere milli manevi değerlerimizi aktarmak olduğunu ,ülkemizin gençlerine  yeniden  sevgi,saygı,hoşgörü kültürümüzün aktarılması gerektiğini belirtti.

Yazar Nurgül Bektaş YAKIN  çocukluk yıllarını kaleme aldığı çocuk romanı Ayana'nın klasik çocuk romanlarına rakip olabilecek ,akıcı kültürel mirasımızı aktarabilecek bir kitap olduğu  "28 Şubat Romanı" kitabını da her görüşten insan birleştirici  bütünleştirici ve hoşgörü içerikli akıcı ve sürükleyici bir roman olduğunu belirtti.

Romanların gerçek yaşamdan alıntı olması büyük ilgi gördü.Fuara halkın ilgisinin yüksek olduğunu ve halkın  böylesi fuarlara ilgisinin devam etmesi bizim için ve geleceğimizin gençleri için büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme