MİM-DER'den TMMOB'YA Ziyaret

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mustafa KIRTEKE

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği  (MİM-DER) Başkanı Mustafa KIRTEKE  ve Yönetimi  (TMMOB)  Türkiye Mimarlar Odası Malatya Şubesi Başkanı Fatma Türkmen Altaş'ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette inşaat sektöründeki sıkıntı ve yapılması gereken önemli  konular görüşüldü.

Ziyarette konuşan  Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa KIRTEKE  öncelikle  Türkiye Mimarlar Odası Malatya Şubesi  Yönetim Kurulunuz  ve  Başkanlığınız  hayırlı olsun.

Bizler Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği olarak ortak görüş alış verişinde bulunarak sıkıntı ve sorunların dile getirilmesi sektör açısından büyük bir önem taşımaktadır. Malatya'da inşaat  sektörüne dair çalışmalarımızda destek olmak  önemli  fikir alış verişinde  daha iyi işler çıkarılacağı düşüncesi içerisindeyiz.  

Başkan Kırteke sizler  Mimarlar Odası olarak Malatya için büyük önem taşıyan kollardan birisidir. Biz Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği olarak Türkiye Mimarlar Odası Malatya Şubesi  Başkanı ve Yönetimine yeni görevlerinde hayırlı olsun temennisinde bulunarak,  kabullerinden dolayı teşekkür ederiz.

Türkiye Mimarlar Odası Malatya Şubesi Başkanı Fatma Türkmen Altaş ise Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve Yönetimi olarak odamıza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ve ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim.  

Bakmadan Geçme