Ekipleri gören şahıslar uyuşturucuları sobaya attı

Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe merkezinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 adreste

Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe merkezinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 3  adreste yapılan aramada satışa hazır olan kağıda sarılarak paketlenen hint keneviri  olduğu değerlendirilen 12 paket toplamda 44,75 Gr madde ele geçirildi. Ekipleri gören şüpheli şahıslar ellerinde bulunan maddeleri yanan sobaya attı. Sobadan çıkarılan paketlere  el konuldu. Şahıslar polis ekiplerince göz altına alındı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki  işlemleri devam ediyor. 

Malatya il Jandarma Komutanlığına bağlı Doğanşehir ilçe Jandarma ekipleri Sürgü mahallesinde Yol Arama ve Kontrol noktasında A.K ve S.K isimli şahısların şüpheli hareket sergilemelerinden dolayı araçlarında yapılan aramada 5 gr metamfetamin ve 2 adet şeffaf Bong ele geçirildi. 

Doğanşehir ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu yaptığı açıklamada;” Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanlığımızın yaptıkları çalışmalar sonucu hint keneviri ve metamfetamin ele geçirilmiştir. Polis ve jandarma ekiplerimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Uyuşturucuya geçit yok” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme