E-Tahsilat Sistemi

Barboon ile Kolayca Ödemelerinizi Alın

Gelişen teknoloji ile beraber kredi kartı kullanımı hızla yaygınlaşmış ve bununla birlikte şirketlerin online ödeme sistemlerine olan ilgisi de artmıştır. Şirketler ödemelerini sorunsuz ve kolaylıkla alabilmek için e tahsilat sistemlerini kullanmaya başlamıştır. E tahsilat sistemi, bir online ödeme sistemidir. Banka, kredi kartı ve sanal kartlar yardımıyla elektronik olarak ödeme alabilirsiniz. Aynı zamanda peşin ödeme ya da taksitlendirme gibi imkanları da elinizde bulundurabilirsiniz. Müşterilerinizin sahip olduğu kredi kartına uygun olarak tek çekim, taksit gibi işlemler yapabilirsiniz. Havale ve EFT işlemlerinde masraflar ve zaman kayıpları önlenir. Olası hataların önüne geçilir, hatalar minimuma düşürülür. E tahsilat sisteminde müşterilerinize ödeme günlerini SMS veya e-posta ile hatırlatabilirsiniz.

Barboon ile Kolayca Ödemelerinizi Alın

Otelinizin alması gereken tüm ödeme süreçlerini güvenle yönetebileceğiniz Barboon e tahsilat sistemi ile müşterilerinizden tek bir link aracılığıyla ödeme alabilirsiniz. Alabileceğiniz ödemeler arasında rezervasyon ödemeleri, banket ödemeleri, ek hizmet ödemeleri ve cari hesap ödemelerini pratik bir şekilde alma imkanı elde edersiniz. Barboon'un PMS entegrasyonu sayesinde tüm ödemeler 3D Secure altyapısı ile güvence altındadır. Müşterilerinize ileteceğiniz SMS veya e-postalarda farklı dil seçeneklerinden yararlanarak kendi dillerinde hizmet almalarını sağlayabilirsiniz. Banka yönlendirmesi sayesinde müşterilerinizin kart bilgilerine göre sanal POS'a yönlendirme yapılır. Böylelikle müşterileriniz de taksitlendirme imkanlarından yararlanabilir. Tıpkı farklı dil seçeneği olduğu gibi farklı para birimleriyle de ödeme alabilirsiniz. 

Barboon E-Tahsilat Modülü Nasıl Çalışır?

İster bireysel ister ise kurumsal müşterilerinizin cep telefonlarına ya da e-posta adreslerine ödeme yapacakları bağlantıyı iletirsiniz. İlgili linke tıklayan müşteri ödeme web sayfasına yönlendirilir ve bu kısımda kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme işlemini gerçekleştirir. Ardından alınan ödemeler PMS'e kaydedilir. Sahip olduğunuz PMS Opera ya da Suite8 ise ödemelerinizi bu sistemler üzerinde görüntüleyebilir ve ilgili rezervasyonlar ile eşleştirebilirsiniz.


 

Bakmadan Geçme