Başkan Yılmaz'dan zamlara sert tepki..

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz son yapılan zamlara sert tepki göstererek,

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz son yapılan zamlara sert tepki göstererek, “ Bu iktidar, akıl, mantık dışı bu zamlarla ne yapmayı amaçlıyor anlayamıyoruz “ dedi
Hayatın bir yıl içinde yüzde 300 zamlandığına dikkat çeken Hakan Yılmaz, “ Halk artık isyan noktasına geldi. Aileler çok büyük geçim sıkıntısı yaşıyor. Bu yüzden boşanmalar arttı. Anne, baba çocuklarının yatağa aç girmesinden büyük bir ızdırap duyuyor. Halkımız için, bıçak kemiğe çoktan dayandı. İnsanlarımız nefes alamıyor. 
En büyük korkumuz, asayiş olaylarında bir patlama yaşanması. Yarın ekmek bulamayan bu vatandaş ne yapar, kestirmek çok zor. AKP’li milletvekilleri daha önceden belirlenmiş yerlerin dışında hiçbir yere gidemiyor. Halk büyük bir öfke içinde. Halkın aşırı tepkisinden çekinen vekiller, “ Kurgu “ yapılmış yerlerde vatandaşlarla konuşurken bile yaşadıkları tedirginlikleri yüzlerine yansıyor.
Açıkçası saha da sadece millet ittifakı var. Biz doğruları vatandaşlara anlatıyoruz. Türk Halkı bizi kurtarıcı olarak görüyor.
Bizde diyoruz ki, sandığı getirin. Hemen şimdi getirin. Halkın tahammülü kalmadı. Seçim yapalım bu ülke rahatlasın .Ne kadar kaçarsanız kaçın, sonunuz hüsran olacak. Bu halka yaptıklarınızın bedelini  sandıkta ödeyeceksiniz.
İYİ Parti olarak şunu söylemek istiyorum; Asla umudunuzu kaybetmeyin. Bu ülkeyi iyiler yönetecek. O zaman adaletli bir paylaşım olacak. Çocuklar yatağa aç girmeyecek. Herkes adalet karşısında eşit olacak. Her alanda üretim artacak. Aziz Milletimiz onurlu yaşamına yeniden kavuşacak. 
İğneden ipliğe yapılan bu zamlarla iktidar halkımıza ‘ Yaşamayın ‘ mı demek istiyor. Çıkıp bunun cevabını versinler “ dedi
Hakan Yılmaz, yapılan zamların son olmadığını yeni zamlarında yolda olduğunu da ifade ederek, uyarılarda bulundu, Yılmaz, “ Halkımız zaten bu zam bombardımanları karşısında ağır bir yara almış durumda. Duyumlarımıza göre yeni zamlarda yoldaymış. Eğer daha fazla zam yapılırsa bu halkın önünde duramazsınız.”

Bakmadan Geçme