Doç. Dr Kanat Elazığ'a veda etti.

Elazığ'da Genel Cerrahi alanında birçok başarılı ameliyata imza atan, hastalar tarafından çok sevilen Doç Dr Burhan Hakan KANAT Elazığ'a veda etti.

Elazığ’da Genel Cerrahi alanında birçok başarılı ameliyata imza atan, hastalar tarafından çok sevilen Doç Dr Burhan Hakan KANAT Elazığ’a veda etti.

2006 Yılında Elazığ a gelip, 2006-2011 yılları arasında Fırat Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim dalında ihtisas eğitimi gören KANAT, 2011 yılından bu yana Genel Cerrahi Anabilim dalında Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapıyordu.  2018 yılında ise Fethi Sekin Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim dalında hizmet vermeye başlayan Doç. Dr Burhan Hakan KANAT bu hafta itibariyle Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesindeki görevinden ayrılıp, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde göreve başlayacak.

Yaptığı başarılı çalışmalar ve hastalara gösterdiği güleryüzlü yaklaşımı ile birçok vatandaşın gönlünde taht kuran KANAT, Elazığ ilinde sağlık hizmetlerinden sık sık faydalanan çevre illerden Bingöl başta olmak üzere Muş ve Tuncelili vatandaşların da gönlünde önemli bir yere sahipti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan KANAT, Elazığlı vatandaşların Malatya`daki bir dostu, kardeşi ve fahri hemşehrisi olarak her zaman hizmetlerinde olacağını söylerken, tüm Elazığ halkından helallik istediğini sözlerine ekledi.
 

Bakmadan Geçme