Devlet Bahçeli: Osman Durmuş adam gibi adamdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısındaki konuşmasına dün kaybettiğimiz Sağlık eski Bakanımız Osman Durmuş'u anarak başladı.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısındaki konuşmasına dün kaybettiğimiz Sağlık eski Bakanımız Osman Durmuş'u anarak başladı. Devlet Bahçeli'nin konuşurken sesinin titrediği gözlerinin dol
duğu görüldü."Değerli dava arkadaşım, siyaset ve ilim hayatına silinmez izler bırakan Prof. Dr. Osman Durmuş'u kaybetmenin acısını yaşıyoruz" diye konuşmasına başlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, duygularını şöyle paylaştı:
İNANMIŞ ÜLKÜCÜ, ÇALIŞKAN HEKİM
"Merhum kardeşim Osman Durmuş inanmış bir ülkücü, çalışkan bir hekim, başarılı bir siyasetçi, ahlaklı bir insan, mücadeleci bir devlet adamı, kısacası adam gibi adamdı. 
Partimizin siyasi sorumluluk üstlendiği 57'inci Cumhuriyet Hükümeti'nde Sağlık Bakanı olarak görev almış; dirayeti, gayreti, tecrübesi, bilgi birikimi, samimiyeti ve cesaretiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamıştı.
BİR HİLAL GİBİ KAYIP ARAMIZDAN AYRILDI
O şimdi ebediyete irtihal etti.
Bir hilal gibi kayıp aramızdan ayrıldı.
Üzüntümüz büyüktür.
Türk milleti ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket önemli bir ismini kaybetmiştir.
Merhum dava arkadaşım Prof. Dr. Osman Durmuş'a Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine, camiamıza sabır ve metanet diliyorum. Başımız sağolsun, mekânı cennet olsun."

 


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme