Çalık'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

ÖZNUR ÇALIK Malatya Milletvekili AK Parti MKYK Üyesi

Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı gururla, onurla kutluyoruz. İstiklal harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren o günkü ruhun bugün de dimdik ayakta olduğunu net şekilde görüyoruz.. 

Türkiye'nin Kurtuluş Savaşında bayrağı için, ezanı için, ülkesi için, vatanı için vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesini bugün Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aynı kararlı ve onurlu tavırla yeniden veriyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına büyük bir azim ve kararlılıkla ilerlediğimiz bu günlerde, ülkemize ateşten gömlek giydirmeye çalışanlar bilmelidirler ki Türkiye, hedefine emin adımlarla yürümektedir, ülkemizin büyümesine ve gelişmesine asla engel olamayacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerimle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizin, gazilerimizin, isimsiz kahramanlarımızın aziz hatırasını saygıyla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tüm içtenliğimle kutluyor, bütün vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum.”

ÖZNUR ÇALIK
Malatya Milletvekili
AK Parti MKYK Üyesi

Bakmadan Geçme