BTP Genel Başkanı Hüseyin BAŞ'tan sessiz devrim videosu

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Prof.Dr.Haydar Baş'ın Rusya Parlamentosu Duma'da Milli Ekonomi Modeli'ni

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Prof.Dr.Haydar Baş’ın Rusya Parlamentosu Duma’da Milli Ekonomi Modeli’ni anlattığı tarihi oturumun 8. Yıl dönümü münasebetiyle sosyal medya hesabından çarpıcı bir video paylaştı.
BTP liderinin, “Dünyaya bedel bir Türk..” başlığını kullandığı videoda Prof.Dr.Haydar Baş’ın “Çin Devlet Başkanı ile birlikte Duma’da konuşan iki yabancı siyasiden biri olduğuna vurgu yapılıyor. BTP ile Rusya Liberal Demokrat Parti’si (LDPR) arasında İstanbul’da yapılan işbirliği protokolü imza törenine katılan Rusya milletvekillerinin “Dünya’nın Haydar Baş’ın sistemine ihtiyacı var” sözlerinin de yer aldığı video LDPR Genel Başkanı Vladimir Jirinovski’nin Duma’daki oturum sonrası Prof.Dr. Haydar Baş ve  beraberindeki heyetle yaptığı görüşme sırasında söylediği Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleriyle sona eriyor.

Sessiz devrim...

Bağımsız Türkiye Partisi’nin  (BTP) merhum Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş’ın Rusya Parlamentosu Duma’da Milli Ekonomi Modeli’ni anlattığı tarihi oturumunun üzerinden 8 yıl geçti.
Çin Devlet Başkanı ile birlikte Duma’da koşan iki yabancı siyasiden biri olan Haydar BAŞ konuşmasında, kapitalizmi sessiz bir devrimle tarihe gömdüklerini ifade etmişti.
Haydar Baş’ın, “Milli Ekonomi Modeli ile kapitalizmi sessiz bir devrimle tarihe gömdük” ifadelerini kullandığı Duma konuşmasının ardından uluslararası ticarette ABD doları yerine milli paraların kullanımı başta olmak üzere Milli Ekonomi Modeli’nin birçok unsuru dünyada geniş bir alanda uygulanmaya başlanmış ve yeni bir dünya düzeni ortaya çıkmıştı.
Dünya nüfusunun yarıdan fazlasına sahip olan BRİCS ülkeleri (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika)  Modelin en önemli uygulayıcıları arasında yer alıyor.


 

Yorumlar 1
Mustafa 28 Şubat 2021 01:10

Sessizlik bozulmuş artık milletin canına tak etmiş

Bakmadan Geçme