Bozkurtlar Her Yerde: İzmir Kükredi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım "Bu yürüyüş Ege ve Akdeniz’de çevremizi kuşatmak isteyen küstah Yunanistan’a ve etrafında yer alan muhasım odaklara karşı Türk gençliğinin bir uyarısıdır" dedi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın 12 Ada için 81 kişiden oluşan 12 grup halinde düşmanı denize döktüğümüz yer olan İzmir’de “İstiklal İçin Kararlılık Yürüyüşü" bu sabah gerçekleştirildi. 

 

 

Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayıp Gündoğıdu Meydanında sonuçlanan yürüyüşün ardından bir basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “İstiklal için kararlılık” yürüyüşünün gayesinin; Yüce Türk Milletinin, milli meselesi olan 12 ada sorununu ortaya koymak; ülkemizin adalar üzerindeki hakkını, bütün dünyaya haykırmak olduğunu söyledi.
Yıldırım, özetle şunları söyledi:
"Bu yürüyüş Ege ve Akdeniz’de çevremizi kuşatmak isteyen küstah Yunanistan’a ve etrafında yer alan muhasım odaklara karşı Türk gençliğinin bir uyarısıdır.
Yükselen tansiyonun bölgede çatışmaya yol açıp açmayacağını tayin edecek olan husus Yunanistan’ın bundan sonraki tutumudur. Yunan hükümeti aklını başına almalıdır.
Aksi halde günah Türk milletinden gitmiş olacaktır."


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme