Başkan Tatar'dan 15 Temmuz Mesajı

Çetin Tatar Emek Sağlık İş Sendikası Malatya İl Başkanı

15 temmuz gecesinin Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz.Darbelerden çok zarar gören ve bir daha böyle bir deneyim yaşamak istemeyen milletimiz büyük bir sağduyu ve kararlılıkla 15 temmuz 2016'daki hain işgal girişini önleyerek bayrağına iradesine demokrasisine ve hepsinden önemlisi geleceğine sahip çıkmıştır.
 15 temmuz İstiklal harbi'nden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi. Darbe girişiminin asıl amacı ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye'ye ilk savaş ortamına sokmaktı. Darbe teşebbüsünün nihai amacı Türkiye Cumhuriyeti'ni bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmek ti bu tür anti-demokratik girişimlere ve terör örgütü yapılanmalarına karşı daha güçlü ve kararlı olan yüce milletimiz vatanseverliğini dünyaya örnek olacak şekilde sergilemiştir 15 temmuz gösterdi ki Türk milletinin en güçlü tarafı birliktir Birlik olduğumuzda dirliğimiz de olur. İstiklâl ve cumhuriyetimize kast etmek  üzere bir araya toplanmış harici düşmanlar ile bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet etmiş alçak menfaat çeteleri karşısında Türk milleti haçova meydan muharebesi ile başlayan Çanakkale ile devam eden ve İstiklal harbi ile taçlanan küffara karşı tek millet olma vasfını "Esirgeyen bağışlayan dirilmenin adıyla " mısırasından ilham alarak 15 temmuz gecesi bir kez daha sergilemiştir.Hem de dillere destan nice kahramanlıklarla.....
 15 temmuz gecesine unutmayacağız unutturmayacağız ülkemizin geleceğini inşa ederken yaşadıklarımızdan aldığımız dersler bize ışık olacak. Biz bu ülkenin geleceğinden umutluyuz Cennet vatan ülkemizde bizler dün olduğu gibi bugün de yarın da her zaman vatan ve millet aşkı ile çalışacağız vatanınıza sahip çıkacağız.
 15 temmuz'un sene'i devriyesi vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canlarını vermiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bu vatan sizlere minnettardır.
                                 Çetin Tatar
                      Emek Sağlık İş Sendikası 
                              Malatya İl Başkanı

Yorumlar 1
DENİZ DENİZ 15 Temmuz 2021 15:53

????????????????????????????????

Bakmadan Geçme