Başkan Koçak'tan Yolu Malatya'dan Geçenler proğramına tam not..

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak ve Pütürgeli İş kadını Burçin Şahin Ankara'da gerçekleşen Organizasyona tam not verdiler.

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak ve Pütürgeli İş kadını Burçin Şahin Ankara’da gerçekleşen Organizasyona tam not verdiler.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organizesi gerçekleşen Yolu Malatya’dan Geçenler proğramına Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak tam not vererek, “ Hakikaten muazzam bir proğram ve harika organizasyon gerçekleşti. 700’in üzerinde katılımcının yer alması ve bu güzel organizasyona bizlerinde davet edilmesi takdire şayandır. Malatya’da görev almış bir çok ismi Ankara’da buluşturan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Malatya’da yıllardır beraber olduğumuz bürokrasi ile yıllar sonra hasret giderdik. Anlatılması güç ama bir o kadar da leziz bir organizasyondu. Her kesimin yer alması da, ayrı bir güzellikti. Biz Malatyalıyız, biz böylede olur diyorsak olur. Anadolunun can damarıyız, Barışın,kardeşliğin,dostluğun toprağıyız Hem doğuluyuz,hem batılıyız..” dedi.
Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzik Koçak ve Pütürgenin başarılı iş kadınlarından Burçin Şahin, proğram sonrası bol bol foto çektirerek hasret giderdiler.
 

Bakmadan Geçme