Başkan Katipoğlu'na Teşekkür ziyareti

(Abyb ) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ,Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve sosyal hizmetler Daire başkanı Mustafa Katipoğlu'na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

     Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt , Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve sosyal hizmetler Daire başkanı Mustafa Katipoğlu’na başta Covid-19 ile mücadele olmak üzere, diğer yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür  ziyareti gerçekleştirdi. 
    Başkan Yavuzkurt ziyarette,  Covid-19 ile mücadele ve yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
    Birlik ve beraberlik ruhu ile olağanüstü bir süreçte dayanışma içerisinde çalışmalarını yürüten ve vatandaşın taktirini kazanan Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve sosyal hizmetler Daire Başkanı  Mustafa Katipoğlu ve büyük bir özveri ile çalışan ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
   ‘’Şehrimizdeki insanların çok daha mutlu ve huzurlu yaşamaları için elimizden gelen tüm gayreti göstererek çalışmalarımızı hızla sürdürmeye devam ediyoruz’’ ifadelerine yer veren Başkan Katipoğlu ise, ‘’yapılan tüm çalışmaları yerinde görüp, ihtiyaçları tespit etmeyi ve çalışanlara manevi destek olmayı amaçlıyor, bu zorlu süreçte vatandaşlarımıza gereken her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz’’  dedi.
 

Bakmadan Geçme