Şişli İngilizce Kursu İle Yabancı Dilinizi Geliştirin

Şişli İngilizce kursu ailesi olarak her yaş grubuna özel İngilizce kursu eğitimleri hazırladık.

Şişli İngilizce kursu ailesi olarak her yaş grubuna özel  İngilizce kursu eğitimleri hazırladık. Uzman eğitim kadrosu ile hazırladığımız bu eğitimler, esnek çalışma imkânı ile öğrencilerimize sunuldu. Ayrıca, uzman eğitim kadromuz tarafından hazırlanan ve “Avrupa Dil Portfolyosuna” uygun olan bu kurslar, 8 ile 12 kişilik özel sınıflarımızda verilmektedir.

Öğrencilerimiz, eğitimlerine başlamadan önce seviye belirleme sınavlarına alınmaktadır. Sınav sonuçlarının kısa bir süre içerisinde açıklanmasıyla birlikte öğrencilerimizin alacakları kurlar belli olmaktadır. Eğitim kurumumuzda bulunan kurlar ise şu şekildedir; A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 seviyeleridir. 

İngilizce Kursu Ne Zaman Başlıyor? 
İngilizce kursu tarihleri, gelen talepler doğrultusunda değişkenlik gösterebilmektedir. Fakat, yetişkinler için açılan kurslar genellikle her ayın ilk Pazartesi günü faaliyetlerine başlamaktadır. 

Çocuklara İngilizce kursu eğitimleri ise Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı akademik takvime göre yapılmaktadır. Her iki bölümde de eğitimler hem hafta içerisinde hem de hafta sonların da gerçekleştirilmektedir. 

Kurslarımızda Hangi Eğitimler Mevcut? 
Şişli İngilizce Kursu olarak öğrencilerimize farklı amaçlar doğrultusunda eğitimler vermekteyiz. Öğrencilerimiz kurslarımıza kayıt olarak genel İngilizce bilgisine erişebilmekte, yabancı dil sınavlarına hazırlanabilmekte, iş ve mesleki yabancı dil bilgisini geliştirebilmekte, hızlandırılmış ve yoğunlaştırılmış İngilizce kurslarına katılabilmektedir. 

Ayrıca ilkokul, ortaokul ve lise çağına gelmiş öğrencilerimiz ücretsiz olarak çeşitli aktivitelere de katılabilmektedir. Eğitim kurumumuz tarafından hazırlanan aktivitelere katılan öğrencilerimiz yabancı dil bilgilerini de kolaylıkla geliştirebilmektedir.

Kurumsal İngilizce Seviyenizi Geliştirin
Şişli İngilizce kursu  olarak kurumsal yabancı dil eğitimi de veriyoruz. CELTA/DELTA Sertifikasına sahip olan eğitmen kadromuz ile verdiğimiz kurslar sayesinde iş hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandırıyoruz. Ayrıca eğitmen kadromuz, öğrencilerimiz hakkında her ay sonu özel bir rapor hazırlayarak çalıştığınız insan kaynakları bölümüne de bilgi vermektedir.

İngilizce kursu hakkında daha fazla bilgiye erişebilmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, 0 212 234 78 78 nolu telefon numarasını da arayarak her türlü soru ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra hem kurslarımız hem de fiyatlarımız hakkında bilgi edinmek için ofisimizi de ziyaret edebilirsiniz. 

Bakmadan Geçme