Başkan Cengiz'in Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı

Başkan Cengiz'in Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Cengiz mesajında;

"Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Perşembe gününü Cuma'ya bağlayan gece, bu manevi mevsime girişimizin habercisi olan Regaib Gecesini idrak edeceğiz.

Bu aylar sevgi, şefkat, merhamet, kardeşlik, birlik ve beraberlik hislerimizin, dini duygularımızın yoğunlaştığı kutlu zaman dilimleridir. Üç aylar ve içerisinde bulunan mübarek gecelerden nasiplenmek, Yüce Rabbimizin hikmetiyle buluşma ve rızasını kazanma adına eşsiz bir fırsattır. Bu mübarek günler, hayırlı amel ve güzel davranışlarla değerlendirildiği ölçüde, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. 

Yüce Rabbimiz üç ayları layıkıyla geçirip feyiz ve bereketinden olabildiğince istifade edebilmeyi cümlemize nasip eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ederek, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olmasını dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme